Search
reel AX 2024 tyh

The Central, η μεγαλύτερη ηλεκτραγορά της Κύπρου

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο The Central, τη μεγαλύτερη ηλεκτραγορά της Κύπρου, ανοιχτή καθημερινά και τις Κυριακές.

Τι θα έλεγες να συνδυάσεις τα ψώνια σου με μια κοντινή εκδρομή στη γραφική Κοφίνου; Το The Central είναι ανοιχτό ακόμα και τις Κυριακές, δίνοντας σου την ευκαιρία να εξοπλίσεις το νοικοκυριό σου με τις πιο υπερσύγχρονες συσκευές, στις πιο χαμηλές τιμές, όποτε το επιθυμείς.

Το 2008, σε μια εποχή που οι πλείστες εταιρείες και επιχειρήσεις έδειχναν μια τάση αυτοσυγκράτησης και μείωσης εξόδων, εμείς κάναμε το τολμηρό βήμα και μετατρέψαμε τη μέχρι πρότινος αποθήκη μας σ’ έναν εκθεσιακό χώρο 2500τμ, παρά τη διαβλεπόμενη οικονομική κρίση. Δεκαπέντε χρόνια μετά, αισθανόμαστε ακόμα πιο δικαιωμένοι βλέποντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι πελάτες μας.

Η τοποθεσία του The Central είναι ομολογουμένως, ιδανική. Όπως μαρτυρά και το όνομα του, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη φιλόξενη Κοφίνου, 20 λεπτά περίπου απόσταση από τη Λευκωσία και Λεμεσό, όπως και 15 λεπτά από Λάρνακα, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να συνδυάσει τις αγορές του με τις ομορφιές της περιοχής και τα πεντανόστιμα ντόπια εδέσματα.

Ο ίδιος ο χώρος με τη σειρά του, είναι εξίσου εντυπωσιακός. Ευρύχωρες εγκαταστάσεις, σε λιτές γραμμές, δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ξεναγηθεί σε αυτές και να ανακαλύψει τις ηλεκτρικές συσκευές που εξυπηρετούν τις απαιτήσεις του. Ένα μέρος για όλη την οικογένεια, με τους ευγενικούς λειτουργούς εξυπηρέτησης μας να είναι διακριτικά δίπλα τους, σε κάθε τους βήμα.

Αυτή άλλωστε είναι και η βασική αρχή που μας καθιέρωσε εδώ και δεκαετίες. Να έχουμε στο επίκεντρο τους πελάτες μας, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να τις ικανοποιούμε στον μέγιστο βαθμό. Εξού και φροντίζουμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας στις πιο χαμηλές τιμές, χωρίς να υστερούν διόλου σε ποιότητα. Ακριβώς το αντίθετο. Συνεργαζόμαστε πάντα με τις κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρικών συσκευών, οι οποίες συμβαδίζουν πλήρως με τις επιταγές της τεχνολογίας.

Πέραν από την άψογη, γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, οι λειτουργοί μας αντιμετωπίζουν τους πελάτες μας ως μέλη της ευρύτερης οικογένειας του Ανδρέα Χαραλάμπους Ηλεκτροσυσκευές Λτδ, όπως αισθάνονται και οι ίδιοι άλλωστε. Η προσωπική σχέση που αποκτούμε εξ αρχής με τους πελάτες μας και μας στην οποία χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με το πέρασμα των χρόνων, είναι οι λόγοι που μας έχουν καθιερώσει και μας έχουν αναδείξει ως τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Κύπρο.

Ωστόσο, στόχος μας δεν είναι μόνο η πώληση. Είναι να αισθάνεται ο κάθε πελάτης μας την ασφάλεια ότι κοντά μας τα χρήματα του θα έχουν αξία και αντίκρισμα. Ότι με κάθε αγορά κάνει μια μικρή επένδυση και πως θα έχει το after sale service που του αξίζει.

Το The Central δεν είναι απλώς η μεγαλύτερη ηλεκτραγορά της Κύπρου. Είναι εκεί που κάθε σου επιθυμία γίνεται πραγματικότητα, με τις πιο συμφέρουσες προσφορές. Και συνάμα είναι εκεί που γίνεται πράξη το όραμα μας και αντικατοπτρίζεται η πολύχρονη
ιστορία μας. Τα 15 χρόνια λειτουργίας του σηματοδοτούν για εμάς ένα ορόσημο, υπενθυμίζοντας μας για άλλη μια φορά τη διαχρονική αποστολή μας: Να τιμούμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με το κοινό, να προσφέρουμε ποιότητα, προσιτές τιμές και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Γιατί ακόμα και εάν βρίσκεσαι στην κορυφή, χρειάζεται να φροντίζεις να διατηρείς ακέραιες τις αρχές που σε καθιέρωσαν. Και αυτό για εμάς, είναι η απόλυτη δέσμευση.

🏢Αγίου Επικτήτου 1, 7735 στην Κοφίνου ☎️24817444
📍

Andeas Charalambous, ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Κοφίνου, Κύπρος

Share this post

Scroll to Top

Subscribe to our newsletter

Stay up to date with our latest news and offers.