Search
253247203_6329313933810022_5367014111914225969_n

5+1 λόγοι για να επισκεφθείς το superstore κατάστημά μας στη Λευκωσία.

Το superstore της αλυσίδας μας, για εμάς δεν αποτελεί απλώς ένα ακόμα κατάστημα, αλλά μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία που αξίζει να βιώσει κανείς. Έχοντας ακριβώς αυτό ως γνώμονα, σχεδιάσαμε προσεκτικά έναν εκθεσιακό χώρο 2000τμ , σ’ έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.

Εύλογα, ακούγοντας κανείς πως το superstore βρίσκεται σ’ έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Καλαμών 4, στα σύνορα Στροβόλου- Λατσιών, απέναντι από το Super Home Center και πολύ κοντά στα εμπορικά κέντρα της περιοχής (Mall of Nicosia, IKEA, κτλ), συνειρμικά το μυαλό του πηγαίνει στην απίστευτη ταλαιπωρία που θα κληθεί να υποστεί για μια θέση πάρκινγκ. Στη δική μας περίπτωση όμως, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, καθώς έχουμε προνοήσει και το superstore μας διαθέτει έναν τεράστιο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Σε ελεύθερη μετάφραση, αυτό σημαίνει δωρεάν πάρκινγκ, χωρίς καμία απολύτως ταλαιπωρία και εξοικονόμηση χρόνου για κάθε επισκέπτη
μας. Εκτος του ό,τι θα σταθμεύσεις το όχημα σου εύκολα και γρήγορα, το καλύτερο είναι ότι θα το πράξεις και ακριβώς έξω από την κεντρική είσοδο του καταστήματος.

Μπαίνοντας μέσα, θα αντικρίσεις έναν εξαιρετικά ευρύχωρο χώρο, που εκτείνεται σε 2000τμ και είναι ειδικά διαρρυθμισμένος ώστε οι υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές μας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί το superstore μας, επιτρέπει σε κάθε επισκέπτη να το εξερευνήσει με την άνεση του, να ανακαλύψει αυτό που αναζητά, αναβαθμίζοντας στο μέγιστο τη shopping εμπειρία του.

Δε θα χρειαστεί στιγμή όμως να είναι μόνος, καθώς οι ευγενικοί και άρτια καταρτισμένοι λειτουργοί εξυπηρέτησής μας είναι πάντα στη διάθεσή τους, έτοιμοι να τους καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και το διαθέσιμο budget τους. Επενδύοντας ακόμα περισσότερο στο στοιχείο που μας καθιέρωσε από την ημέρα ίδρυσης της εταιρείας Ανδρέας Χαραλάμπους Ηλεκτροσυσκευές Λτδ, στον σεβασμό δηλαδή προς τους πελάτες μας, τιμάμε πιστά την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς εμάς. Γι΄αυτό και οι σύμβουλοι πωλήσεων μας, για εμάς είναι πολύτιμα μέλη της μεγάλης οικογένειας μας, που συμμερίζονται τη φιλοσοφία μας και διασφαλίζουν ότι τα λεφτά που θα επενδύσουν οι πελάτες μας, θα έχουν αξία και αντίκρισμα εις βάθος χρόνου, πάντα στο πλαίσιο του προϋπολογισμού τους. Αυτό άλλωστε αντανακλάται και στο γεγονός ότι στα 40 και πλέον χρόνια της πορείας μας, οι πελάτες μας επιστρέφουν κοντά μας για να καλύψουμε κάθε νέα τους ανάγκη με τους εγγεγραμμένους πελάτες μας να ξεπερνούν τις 230.000, καθιστώντας μας ως τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Κύπρο.

Η εξυπηρέτησή μας, εκτός από άψογη, είναι και γρήγορη, με τους λειτουργούς
εξυπηρέτησης μας να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, σεβόμενοι επίσης το ότι ο χρόνος κάθε πελάτη είναι πολύτιμος. Όχι μόνο δεν χρονοτριβούν, αλλά είναι σε θέση να προσφέρουν σε κάθε πελάτη αυτό που ψάχνει στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι τιμές μας μπορεί να είναι χαμηλές, αλλά αυτό δεν αντανακλάται σε καμία περίπτωση στην ποιότητα των προϊόντων μας. Ακριβώς το αντίθετο. Από το ξεκίνημά μας, φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε και να εκπροσωπούμε τις πιο κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρικών συσκευών, με την καθεμία ξεχωριστά να είναι ηγέτιδα στον τομέα της, ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, συμβαδίζοντας με την εξέλιξή της τεχνολογίας. Αυτό που είναι καθοριστικό και ορόσημο της επιτυχίας μας, είναι ότι ο πελάτης μας δεν παύει να είναι πελάτης μας επειδή έχει φύγει από το κατάστημά μας. Εξού και δίνουμε βαρύτητα στο after service, καθώς δεν έχουμε ως ζητούμενο το πρόσκαιρο κέρδος, αλλά να ξέρουν οι πελάτες μας ότι μπορούν να βασιστούν σε εμάς, με τα χρήματά τους να έχουν πραγματική αξία και αντίκρισμα εις βάθος χρόνου.

Βέβαια, μπορεί πιο πάνω να σου δώσαμε 6 λόγους που αξίζει να επισκεφθείς το superstore μας, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι κατά την επίσκεψη σου εκεί, θα αποκτήσεις πολύ περισσότερους. Το κυριότερο, διαρκώς θα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια, πλάι σε ανθρώπους που δεν επαναπαύονται και συναγωνίζονται καθημερινά τον ίδιο τους τον εαυτό, με μέλημα την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, στις πιο συμφέρουσες τιμές, με τις καλύτερες και πιο σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές που κυκλοφορούν.

🏢Καλαμών 42, Στρόβολος
☎️22326055
📍

Andreas Charalambous Electrical Appliances Superstore, Καλαμών 4, Στρόβολος 2030

Share this post

Scroll to Top

Subscribe to our newsletter

Stay up to date with our latest news and offers.