Search
χριστουγεννιάτικο-event

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event που δεν πρέπει να χάσεις.

“Πασπαλισμένο” με μπόλικη χρυσόσκονη και έξυπνες προσφορές για τα ψώνια των γιορτών

Ο Άγιος Βασίλης φέτος μπορεί να κάνει κίνηση-ματ. Γιατί και καλά θα περάσεις, σ’ ένα event με γνώμονα τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, και θα κάνεις τα ψώνια σου τόσο για σένα όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς να “αναστενάξει” το πορτοφόλι σου.

Σημείο συνάντησης, για άλλη μια φορά, το υπερσύγχρονο κατάστημά μας στη Λευκωσία. Σε περίπτωση που δεν μας έχεις επισκεφθεί ακόμη, το χριστουγεννιάτικο event μας σού δίνει την ιδανική ευκαιρία για να το πράξεις.

Θέλοντας να σε μυήσουμε στο πνεύμα των ημερών, έχουμε ετοιμάσει, όπως πάντα, μια σειρά από εκπλήξεις τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Φυσικά δε λείπουν οι προσφορές, γιατί χωρίς υπερβολή είμαστε η απάντηση στη λίστα του Άγιου Βασίλη. Οι επιλογές αμέτρητες, για κάθε γούστο, ηλικία και budget.

Απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς είναι η εξυπηρέτησή σου σε κάθε επίπεδο, κάνοντας αρχή από τον εξαιρετικά ευρύχωρο χώρο στάθμευσης που διαθέτουμε και μάλιστα σε μια περιοχή που το πάρκινγκ αποτελεί ένα μεγάλο “πονοκέφαλο”, ειδικά αυτή την περίοδο.

Το εσωτερικό μας είναι εξίσου ευρύχωρο, καθώς αριθμεί πέρα των 2500 τετραγωνικών μέτρων. Ο χώρος έχει διαρρυθμιστεί ειδικά, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές μας. Κάθε επισκέπτης έχει την ευχέρεια να ανακαλύψει αυτό που αναζητά, σ’ ένα κατάστημα που του προσφέρει ιδιωτικότητα και άνεση.

Οι ευγενικοί σύμβουλοι πωλήσεων μας βρίσκονται στο πλευρό τους διακριτικά, με σκοπό να τους παρέχουν κάθε πληροφορία και βοήθεια. Στόχος, η αγορά τους να έχει αντίκρισμα, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός ότι τα χρήματα όλων έχουν αξία. Γι’ αυτό και για εμάς δεν είναι πρωταρχικής σημασία η πώληση, αλλά η σχέση εκτίμησης που “κτίζουμε” με κάθε πελάτη μας. Η 40χρονη εμπειρία και πορεία μας, θεωρούμε πως το αποδεικνύει, καθώς ζητούμενο μας είναι να σεβόμαστε αυτή την εμπιστοσύνη.

Διασφαλίζουμε λοιπόν πως προσφέρουμε λύσεις που εξυπηρετούν εις βάθος χρόνου, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες συσκευές που κυκλοφορούν στη διεθνη αγορά. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του κόσμου που μας τιμά με την παρουσία του, αντιμετωπίζοντας τον όχι ως πελάτη, αλλά ως μέλος της μεγάλης οικογένειάς μας.

Κάτι που δεν αποτελεί ένα εύηχο σύνθημα, αφού μπορεί να το πιστοποιήσει όποιος επισκεφθεί ένα από τα καταστήματά μας, καθιστώντας μας ως μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Κύπρο.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως επαναπαυόμαστε. Αντιθέτως, δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για να σταθούμε αντάξιοι αυτής της πολύχρονης προτίμησης. Κατά καιρούς, όμως, δε ξεχνάμε να το διασκεδάζουμε μαζί σας, ειδικά μέρες που είναι!

Εμείς σας περιμένουμε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 11:00-13:00 παρέα με τις γνωστές Μαρουλίτες και φουσκωτά για τους μικρούς μας φίλους και το ράδιο πρώτο.

Για ολόκληρο το σαββατοκυρίακο super προσφορές σε όλα μας τα είδη.

Σας περιμένουμε!

Share this post

Scroll to Top

Subscribe to our newsletter

Stay up to date with our latest news and offers.