Search
ζέστανε-το-σπίτι-σου

Πώς να ζεστάνεις έξυπνα το σπίτι σου

Με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου και της ξυλείας, το να ζεστάνεις σήμερα το σπίτι σου αποτελεί ένα μόνιμο “πονοκέφαλο”, με τον καθένα από εμάς να αναζητά λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες, αλλά κυρίως στο πορτοφόλι του. 

Αν λοιπόν εμπίπτεις στην πιο πάνω κατηγορία, είναι καιρός να γνωρίσεις την κεντρική θέρμανση Mill, που μας έρχεται από Νορβηγία μεριά και φέρνει επανάσταση στον τομέα της. 

Εύλογα θα αναρωτιέσαι γιατί. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως σημαντικοί. Πέρα από το μοντέρνο design που την καθιστά μια όμορφη προσθήκη σε κάθε σπίτι, τα σώματα της κεντρικής θέρμανσης Mill δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα, ενώ η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη. 

Παράλληλα, είναι ο πλέον έξυπνος τρόπος -ο τίτλος στην προκειμένη δεν είναι καθόλου τυχαίος- για να ζεστάνεις το σπίτι σου, καθώς μπορείς να ελέγχεις τα πάντα από το κινητό σου τηλέφωνο. Αρκεί να κατεβάσεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Λειτουργεί με Wifi και μέσω του app μπορείς να την προγραμματίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Σε ελεύθερη μετάφραση, μπορείς να ξεκινήσεις τη λειτουργία της όσο εσύ βρίσκεσαι ακόμη στο αυτοκίνητο και να φτάσεις λίγο αργότερα σε ένα ζεστό σπιτικό. Επιπλέον μέσω της εφαρμογής μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή τις κιλοβατώρες που έχεις καταναλώσει, έχοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατανάλωση ρεύματος. Σε αυτό πρόσθεσε πως μπορείς να δεις στατιστικές για την κατανάλωσή του ρεύματος σε σύγκριση με τις περσινές χρονιές, όπως και με τους προηγούμενους μήνες και μάλιστα για κάθε χώρο του σπιτιού ξεχωριστά.  

Το γεγονός ότι τα σώματα της κεντρικής θέρμανσης Mill λειτουργούν με ρεύμα δεν πρέπει να σε προβληματίζει καθόλου. Αντιθέτως, είναι έτοιμα προς λειτουργία ανά πάσα στιγμή και δε χρειάζεται να είσαι στο περίμενε πότε θα έρθει ο διανομέας πετρελαίου για να γεμίσει το ντεπόζιτο, ούτε πότε θα έρθει ο άνθρωπος να σου φέρει ξύλα για το τζάκι. Ειδικά αν είσαι από αυτούς μένουν πάντα τελευταία στιγμή. 

Αν μη τι άλλο τουλάχιστον στην προκειμένη, δεν χρειαζόταν να μεριμνήσεις κατά την αγορά ή την ενοικίαση του σπιτιού για κεντρική θέρμανση, αφού μπορείς να εγκαταστήσεις τη Mill όποτε το επιθυμείς, μιας και δεν είναι αναγκαία η προύπαρξη προνοιών στους τοίχους. Τα σώματα ενώνονται απευθείας στην πρίζα και αυτό την καθιστά την τέλεια επιλογή για όσους μένουν σε διαμέρισμα. 

Αν πάλι έχεις εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά, θεώρησε τον εαυτό σου ακόμη πιο τυχερό, καθώς μπορείς να έχεις ένα ζεστό σπίτι καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα, πληρώνοντας μηδαμινό ρεύμα. 

Ωστόσο, ακόμη και αυτό να μην ισχύει, η κεντρική θέρμανη Mill είναι πολύ οικονομική στη λειτουργία της, εφόσον φυσικά γίνει πρώτα η σωστή μελέτη στον χώρο σου. Άσε που γλυτώνεις και τα έξοδα συντήρησης, καθώς στην προκειμένη δεν χρειάζεται καν.

Οπότε μην χάνεις άλλο καιρό και κλείσε ραντεβού στο τηλέφωνο: 22326055. Οι έμπειροι λειτουργοί της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σου για να κάνουν τη μελέτη που χρειάζεσαι εντελώς δωρεάν ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις με τη σειρά σου τη ζεστασιά της κεντρικής θέρμανσης Mill, η οποία θα βρίσκεται κυριολεκτικά στο χέρι σου χάρη στο κινητό σου. Έτσι θα μπορείς να ασκείς τον πλήρη έλεγχο και θα αποφύγεις και το εγκεφαλικό όταν έρθει ο λογαριασμός της ΑΗΚ! 

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά θερμαντικών που παρέχει η εταιρεία μας.

Share this post

Scroll to Top

Subscribe to our newsletter

Stay up to date with our latest news and offers.